Word ook sponsor

Sponsors

De sponsors van HEAD zijn professionele organisaties die affiniteit hebben met het vakgebied van onze leden. Ze leveren een belangrijke bijdrage bij het ontwikkelen en delen van kennis. Bijvoorbeeld door, samen met de bestuursleden, sector- of regiobijeenkomsten te organiseren. Door activiteiten of opleidingen aan te bieden of samen met HEAD een wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. HEAD zoekt een partnerschap met haar sponsors waaruit sponsor, de vereniging en uiteindelijk vooral de HEAD-leden het voordeel behalen.

HEAD-sponsors kunnen, naast hun reguliere betrokkenheid bij de vereniging, specifieke acties voor HEAD-leden opstarten.

HEAD Hoofdsponsors

"AON wil een bijdrage blijven leveren aan oplossingen voor bestaande en nieuwe risico's. De ontwikkelingen in de zorg gaan erg snel, het partnership met HEAD zorgt voor een goede voeling met de sector" drs. Bas (B.W.) van der Tuyn, Director Gezondheidszorg

Over AON

"Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risico- en crisismanagement, employee benefits en verzekeringen. Aon brengt risico's in kaart, maakt deze inzichtelijk en bedenkt creatieve oplossingen. Alle relaties in de zorgsector worden bediend van uit één centrale afdeling Gezondheidszorg, waardoor kennis en inkoopkracht worden gebundeld.

In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers en is daarmee de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE)."
 

"De toekomstbestendigheid van zorgorganisaties hangt af van de mate waarin zij in staat zijn bedrijfsmatig te werken. Resultaatmaximalisatie staat niet voorop, maar effectieve en efficiënte doelenrealisatie vanuit weloverwogen keuzes ook in onzekere tijden" Jos Mennes, senior manager BDO Advisory, branchegroep Zorg

Over BDO

Bij BDO geloven we dat zorginstellingen hun maatschappelijke relevantie met slimme bedrijfsmatige keuzes juist nu kunnen vergroten. Dat is ook het doel dat de specialisten van onze branchegroep Zorg steeds voor ogen hebben. Samen met collega’s in andere branches van de publieke sector vertalen we actuele ontwikkelingen en inzichten naar gerichte adviezen en praktische ondersteuning voor uw organisatie. BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven.

"We zijn van mening dat innovatie en IT een belangrijke bijdrage kunnen leveren om de zorgsector efficiënter te laten werken" Wiegert de Vos, Marketing Director Exact

Over Exact

Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van organisaties ondersteunt. De focus op financiële processen is sinds het begin in 1984 uitgebreid tot een compleet ERP-pakket voor profit en non-profit organisaties. Dagelijks helpen innovatieve oplossingen als Exact Financials Enterprise, Exact Globe Next, Exact Synergy Enterprise en Exact Online wereldwijd meer dan 100.000 lokale en internationale bedrijven en organisaties bij de aansturing.

Exact ontwikkelt gerichte cloud- en on-premises-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder accountancy, zorg, onderwijs, overheid, productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening.

Het hoofdkantoor van Exact is gevestigd in Delft, Nederland. De onderneming is sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. De omzet in 2013 bedroeg € 213 miljoen.

"De zorgsector is gebaat bij gespecialiseerde business controllers, juist door de specifieke complexiteit van deze sector. " Johan Oldenburg, directeur Oldenburg Bonsèl & Associates

Over Oldenburg Bonsèl & Associates

'Vanuit die overtuiging leiden wij vakmensen op die instellingen helpen om de effecten van huidige veranderingen in te schatten en de impact van deze veranderingen inzichtelijk te maken'.

Het bedrijf lost (tijdelijke) capaciteitsvraagstukken op het gebied van business control in de zorg en publieke sector op. Dat doen wij door vakmensen die wij zelf opleiden middels een driejarig curriculum waarbij wij gebruik maken van externe vakdocenten. Tijdens hun opdracht worden onze medewerkers bijgestaan door een van onze ervaren supervisors. Zij staan garant voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en de continuïteit ervan.  Na afloop van het curriculum komen de business controllers beschikbaar voor de zorgsector waardoor de sector kan profiteren van kwalitatief hoogwaardige instroom.

HEAD Sponsors

AAG

Onze professionals ondersteunen organisaties in zorg, welzijn en wonen, op het gebied van Financiën, HR, Payroll, Vastgoed en Informatievoorziening, waaronder BI.

Connect Professionals

verbindt mens en organisatie

Als niche speler, richten wij ons uitsluitend op de bemiddeling van financiële professionals in de zorg, het onderwijs en bij gemeenten. Hierdoor hebben we een uniek en herkenbaar profiel voor opdrachtgevers en kandidaten.

Onze gespecialiseerde dienstverlening richt zich op detachering, interim management en werving & selectie binnen de salarisschaal Zorg FWGschalen 60 t/m 80

CPM4Care

biedt organisaties voor gezondheidszorg een scala aan Performance Management oplossingen om meer "In Control" te zijn.

Cure4

Cure4 ondersteunt zorgorganisaties met deskundig organisatieadvies en innovatieve financieel- en zorgadministratieve oplossingen. Wij begrijpen de zorg.

Dirkzwager advocaten & notarissen N.V.

Dirkzwager is een top 15 kantoor in Nederland met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Dirkzwager deelt kennis met haar relaties via o.a. de Dirkzwager Academy,
 www.dirkzwager.nl, www.partnerinkennis.nl, en via de KennisBoekApp. Deze app is gratis te downloaden via www.kennisboek.nl of via de officiële Apple store onder de naam “KennisBoek”.
Internationaal wordt kennis gedeeld via www.legalknowledgeportal.com.

Finance4Care

biedt innovatieve oplossingen voor financiële vraagstukken. Volledig gericht op de zorgsector.

Finance Ideas

is onafhankelijk en innovatief en bedenkt en implementeert financieringsconstructies voor (maatschappelijke) investeringen. Financiële innovaties staan hierbij centraal.

Infent

Q-Consult

is een bedrijfskundig adviesbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties een visie vast te stellen, strategie te ontwikkelen, processen te beheersen en kwaliteit te managen.

SDB Ayton

Ondersteunt organisaties in de zorg met innovatieve gebruikersvriendelijke software oplossingen voor administratieve processen zoals HR, planning en salaris, rondom de inzet van personeel en vrijwilligers. Dat doen wij door de medewerker centraal te stellen in geoptimaliseerde processen, zodat deze efficiënt en plezierig kan werken en meer tijd heeft voor het leveren van de beste zorg aan de cliënt. 

Verstegen accountants en adviseurs

Verstegen accountants en adviseurs is, zoals wij dat graag zeggen, hét alternatief onder de accountantskantoren in de zorgsector. Een kantoor dat groot is in de zorgsector (top-5), maar middelgroot van omvang (125 medewerkers). Kortom: helemaal thuis is in de zorgsector en tegelijkertijd de kracht van betrokkenheid en korte lijnen. Kijk ook eens op onze website www.verstegenaccountants.nl.