Privacystatement

Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor HEAD, Vereniging voor het Financieel, Bedrijfskundig en informatiseringsmanagement in Instellingen in de Gezondheidszorg (HEAD) van groot belang. Persoonsgegevens worden door HEAD dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt HEAD zich aan wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevensverwerking is gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.

Vastleggen en verwerking van gegevens

In het kader van de dienstverlening op de website, voor het uitvoeren van de lidmaatschapovereenkomst en/of voor deelname aan evenementen worden persoonsgegevens vastgelegd. HEAD legt de persoonsgegevens voorts vast om informatie toe te sturen over andere evenementen, producten of diensten, activiteiten of nieuwtjes van HEAD of van sponsors van HEAD. Indien u bezwaar heeft tegen het ontvangen van de informatie dan kunt u zich afmelden, onder vermelding van geen informatie, bij:

HEAD
Overcingellaan 19
 9401 LA Assen
e-mail info@headonline.nl

E-mail met betrekking tot informatie over activiteiten, producten of diensten van HEAD of sponsors ontvangt u alleen van HEAD als u daarvoor toestemming heeft gegeven aan HEAD. HEAD zal uw e-mailadres niet aan sponsors ter beschikking stellen tenzij u daarvoor apart toestemming heeft gegeven. Wilt u geen e-mail van HEAD meer ontvangen met informatie over activiteiten, producten of diensten, dan kunt u, zich afmelden door gebruik te maken van de afmeld mogelijkheid die is opgenomen in iedere e-mail van HEAD.

Beveiliging gegevens

HEAD maakt gebruik van beveiligingsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Klikgedrag en Cookies

Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden zoals de door een bezoeker meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor u relevante informatie op de pagina’s die u bezoekt te plaatsen, bijvoorbeeld speciale berichten in uw interessevelden of aanbiedingen van adverteerders. Op deze wijze kan onze dienstverlening aan u verder worden geoptimaliseerd. Daarnaast maakt HEAD bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google maakt gebruik vancookies. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie in opdracht van Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover zij beschikken. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies en het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.


U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is. Ook kunt u regelmatig de op uw computer opgeslagen cookies wissen. U kunt dan echter mogelijk niet van alle mogelijkheden van de site gebruikmaken. Voor meer informatie over uw opties ten aanzien van het accepteren vancookies, raadpleeg de help functie van uw browser of klik op een van de onderstaande links van uw browser:
Cookie-instellingen Internet Explorer
Cookie-instellingen Firefox
Cookie-instelingen Google Chrome
Cookie-instellingen Safari
Cookie-instellingen Opera

Links naar andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacystatement van de website die u bezoekt.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van ons privacybeleid.

Vragen

Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met:
HEAD
Overcingellaa 19
9401 LA Assen
e-mail info@headonline.nl