Partners

Partners

Onze sponsors zijn professionele organisaties die affiniteit hebben met het vakgebied van onze leden. Ze leveren een belangrijke
bijdrage bij het ontwikkelen en delen van kennis. Bijvoorbeeld door, samen met de bestuursleden, sector- of regiobijeenkomsten
te organiseren. Door activiteiten of opleidingen aan te bieden of samen met ons een wetenschappelijk onderzoek uit te voeren.
Wij zoeken een partnerschap met onze sponsors waaruit zowel sponsor, de vereniging en uiteindelijk vooral onze leden het voordeel behalen.

Fizi Hoofdsponsors

"AON wil een bijdrage blijven leveren aan oplossingen voor bestaande en nieuwe risico's. De ontwikkelingen in de zorg gaan erg snel, het partnership met HEAD zorgt voor een goede voeling met de sector" drs. Bas (B.W.) van der Tuyn, Director Gezondheidszorg

Over AON

"Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risico- en crisismanagement, employee benefits en verzekeringen. Aon brengt risico's in kaart, maakt deze inzichtelijk en bedenkt creatieve oplossingen. Alle relaties in de zorgsector worden bediend van uit één centrale afdeling Gezondheidszorg, waardoor kennis en inkoopkracht worden gebundeld.

In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers en is daarmee de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE)."
 

"De toekomstbestendigheid van zorgorganisaties hangt af van de mate waarin zij in staat zijn bedrijfsmatig te werken. Resultaatmaximalisatie staat niet voorop, maar effectieve en efficiënte doelenrealisatie vanuit weloverwogen keuzes ook in onzekere tijden" Jos Mennes, senior manager BDO Advisory, branchegroep Zorg

Over BDO

Bij BDO geloven we dat zorginstellingen hun maatschappelijke relevantie met slimme bedrijfsmatige keuzes juist nu kunnen vergroten. Dat is ook het doel dat de specialisten van onze branchegroep Zorg steeds voor ogen hebben. Samen met collega’s in andere branches van de publieke sector vertalen we actuele ontwikkelingen en inzichten naar gerichte adviezen en praktische ondersteuning voor uw organisatie. BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven.

"We zijn van mening dat innovatie en IT een belangrijke bijdrage kunnen leveren om de zorgsector efficiënter te laten werken" Wiegert de Vos, Marketing Director Exact

Over Exact

Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfsprocessen van organisaties ondersteunt. De focus op financiële processen is sinds het begin in 1984 uitgebreid tot een compleet ERP-pakket voor profit en non-profit organisaties. Dagelijks helpen innovatieve oplossingen als Exact Financials Enterprise, Exact Globe Next, Exact Synergy Enterprise en Exact Online wereldwijd meer dan 100.000 lokale en internationale bedrijven en organisaties bij de aansturing.

Exact ontwikkelt gerichte cloud- en on-premises-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder accountancy, zorg, onderwijs, overheid, productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening.

Het hoofdkantoor van Exact is gevestigd in Delft, Nederland. De onderneming is sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. De omzet in 2013 bedroeg € 213 miljoen.

"De zorgsector is gebaat bij gespecialiseerde business controllers, juist door de specifieke complexiteit van deze sector. " Johan Oldenburg, directeur Oldenburg Bonsèl & Associates

Over Oldenburg Bonsèl & Associates

'Vanuit die overtuiging leiden wij vakmensen op die instellingen helpen om de effecten van huidige veranderingen in te schatten en de impact van deze veranderingen inzichtelijk te maken'.

Het bedrijf lost (tijdelijke) capaciteitsvraagstukken op het gebied van business control in de zorg en publieke sector op. Dat doen wij door vakmensen die wij zelf opleiden middels een driejarig curriculum waarbij wij gebruik maken van externe vakdocenten. Tijdens hun opdracht worden onze medewerkers bijgestaan door een van onze ervaren supervisors. Zij staan garant voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en de continuïteit ervan.  Na afloop van het curriculum komen de business controllers beschikbaar voor de zorgsector waardoor de sector kan profiteren van kwalitatief hoogwaardige instroom.

Fizi Sponsors