Lid worden

Lid worden

Aanmelden als lid

Je kunt lid worden van de vereniging wanneer je voor meer dan 50% werkzaam bent in of voor een zorginstelling. De contributie bedraagt voor 2017  € 325,- per kalenderjaar. Je kunt je via het aanmeldingsformulier lidmaatschap HEAD aan de rechterkant van dit scherm aanmelden.

Het lidmaatschapsjaar duurt van 1 januari tot en met 31 december, maar kan ook per direct ingaan. De hoogte van de contributie wordt dan naar rato van het aantal resterende maanden in het kalenderjaar berekend.

Wanneer je het lidmaatschap van een collega overneemt, kun je dit aangeven op het aanmeldingsformulier. Wij sturen je dan geen nieuwe contributienota.

Voordelen lidmaatschap

Als lid van onze vereniging:

  • Heb je toegang tot een ruim netwerk van financiële professionals;
  • Ontvang je vijf maal per jaar het vakblad HEADline;
  • Word je twee keer per maand op de hoogte gehouden van ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief;
  • Kun je tegen een geringe vergoeding of soms zelfs kosteloos deelnemen aan alle voor HEAD-leden georganiseerde activiteiten en cursussen;

Lidmaatschap Young Financial

Als Young Financial ben je student (hbo en hoger), recentelijk afgestudeerd of als financial vanuit een andere sector pas gestart in de zorg. Je bent in dienst van een zorginstelling of organisatie die je bij een zorginstelling plaatst en op het moment van inschrijving 35 jaar of jonger.

Wij bieden Young Financials (< 35 jaar) een korting van 50% op de reguliere lidmaatschapsprijs

Je kunt nu lid worden voor € 162,50 per jaar. Dit betekent een korting van 50% op de normale prijs van  € 325,-.

Dit lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je kunt op elk willekeurig moment instappen als lid en betaalt de contributie naar rato van het aantal resterende maanden van het lopende jaar. Afhankelijk van je leeftijd kun je één of maximaal twee jaar gebruik maken van dit Young Financial-lidmaatschap.

Spreekt dit lidmaatschap je aan? Kijk dan hier voor meer informatie en aanmelden als lid.