Lidmaatschap vereniging HEAD

Lidmaatschap vereniging HEAD

De vereniging HEAD is een sterke vereniging met ongeveer 900 leden. Wij hebben een zeer groot bereik onder de financiële managers in de zorg en zijn toonaangevend binnen deze beroepsgroep. Wij vormen een actieve beroepsvereniging die voor jou als lid een platform biedt voor informatie-uitwisseling, wederzijdse beïnvloeding en advisering. Verder streven wij een inbreng na bij het tot stand komen van regelgeving in de sector.

Voorwaarden lidmaatschap

Je kunt lid worden van de vereniging wanneer je voor meer dan 50% werkzaam bent in of voor een zorginstelling. De contributie bedraagt voor 2017  € 325,- per kalenderjaar. Op de pagina "Lid worden" vind je meer informatie over de aanmeldprocedure. Op deze pagina vind je tevens het "aanmeldingsformulier lidmaatschap HEAD". Via dit formulier kun je je opgeven als lid van HEAD.

Wanneer je het lidmaatschap van een collega overneemt, kun je dit aangeven op het aanmeldingsformulier. Wij sturen je dan geen nieuwe contributienota.

Lidmaatschap Young Financial

Als Young Financial ben je student (hbo en hoger), recentelijk afgestudeerd of als financial vanuit een andere sector pas gestart in de zorg. Je bent in dienst van een zorginstelling of organisatie die je bij een zorginstelling plaatst en op het moment van inschrijving 35 jaar of jonger.

Wij bieden Young Financials (< 35 jaar) een korting van 50% op de reguliere lidmaatschapsprijs

Je kunt nu lid worden voor € 162,50 per jaar. Dit betekent een korting van 50% op de normale prijs van  € 325,-.

Dit lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je kunt op elk willekeurig moment instappen als lid en betaalt de contributie naar rato van het aantal resterende maanden van het lopende jaar. Afhankelijk van je leeftijd kun je één of maximaal twee jaar gebruik maken van dit Young Financial-lidmaatschap.

Spreekt dit lidmaatschap je aan? Kijk dan hier voor meer informatie en aanmelden als lid.

Voordelen lidmaatschap

Als lid van onze vereniging:

  • Heb je toegang tot een ruim netwerk van financiële professionals;
  • Ontvang je vijf maal per jaar het vakblad HEADline;
  • Word je twee keer per maand op de hoogte gehouden van ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief;
  • Kun je tegen een geringe vergoeding of soms zelfs kosteloos deelnemen aan alle voor HEAD-leden georganiseerde activiteiten;
  • Kun je tegen een gereduceerd tarief een van onze opleidingen of e-learnings volgen.

Informatie over uw lidmaatschap

Veel informatie over onze vereniging kun je op onze website terugvinden. Heb je nog andere vragen over de vereniging, neem dan gerust contact op met ons verenigingsbureau.