Zorgkennis.net

Zorgkennis.net

Zorgkennis.net is een community en kennisbank voor de zorgsector en geeft toegang tot de meest recente informatie en relevante kennis in de zorg. Op zorgkennis.net word u de mogelijkheid geboden om vrij gebruik te maken van de aangeboden kennis, te leren door u te verbinden en daarmee vooruitgang te boeken voor uzelf en de zorgorganisatie waar u werkzaam bent.

De kennisbank wordt dagelijks aangevuld met informatie vanuit NZa , koepelorganisaties, de overheid, brancheorganisaties et cetera. Zorgfinancials kunnen zich zonder kosten aanmelden en zelf selecteren welke informatie voor hen relevant is om over op de hoogte te blijven. Maar ze kunnen zelf ook een bijdrage leveren door modellen, tools en andere documenten online te plaatsen. Zo kunnen deze specialisten hun kennis met elkaar delen.

Op Zorgkennis.net worden de ontwikkelingen binnen het vakgebied van zorgfinancials overzichtelijk en inzichtelijk gemaakt. Alle kennis wordt vrij beschikbaar gesteld voor iedereen. De kern is: “leren door verbinding”. Zorgfinancials volgen op Zorgkennis.net de trends, ontwikkelingen en vooruitzichten en delen hun ervaringen en meningen onderling. Om altijd en overal op de hoogte te blijven van de informatie die op Zorgkennis.net staat is er een handige App ontwikkeld voor de smartphone of Ipad.

Zowel HEAD leden als niet-HEAD leden hebben toegang tot Zorgkennis.net. Als HEADlid kun u het ledengedeelte van Zorgkennis.net en HEADonline.nl met de afzonderlijke gebruikersnaam en wachtwoord benaderen. Nog makkelijker is om dit te koppelen aan een LinkedIn account. Handig, want je hoeft dan niet opnieuw je gegevens in te voeren maar je bent in twee klikken ingelogd. Zowel voor Zorgkennis.net als voor HEADonline.nl