Themadag 12 oktober: Claim jouw rol bij innovatie in de zorg!

Themadag 12 oktober: Claim jouw rol bij innovatie in de zorg!

Themadag 12 oktober: Claim jouw rol bij innovatie in de zorg!

zondag 8 oktober 2017

12 oktober 2017 organiseert HEAD (dan Fizi) haar volgende themadag. Het thema van deze dag is “De rol van de zorgfinancial bij innovatie”. Innovatie is een thema in de zorg en hoe om te gaan met innovatie houdt de zorgfinancial bezig. Dat bleek al op het HEAD Congres in juni, waar de aanwezige zorgfinancials in grote meerderheid voor dit thema stemden als belangrijk onderwerp voor het komende jaar.  De themadag is hier de aftrap af. 

Kunnen wij als zorgfinancials innovatie ondersteunen en omarmen?

 Ervoor zorgen dat organisaties in de zorg innovatiever worden en zo beter voorbereid zijn op morgen? Wij geloven van wel! Sterker nog, als zorgfinancials kunnen wij innovatie aanjagen in de zorg. Innovatie zit niet alleen in de grote doorbraken die tot de verbeelding spreken. De meeste innovatie komt uit kleine en slimme aanpassingen in processen, in producten, in diensten en in verdienmodellen. De zorgfinancial van morgen voegt waarde toe op beide soorten van innovatie! .

Alvast inschrijven

Zet deze dag vast in je agenda en laat je inspireren. Je kunt je alvast inschrijven zodat je verzekerd bent van deelname!

« terug naar nieuwsoverzicht