Oldenburg Bonsèl & Associates nieuwe hoofdsponsor HEAD

Oldenburg Bonsèl & Associates nieuwe hoofdsponsor HEAD

Op donderdag 12 februari jl. heeft Oldenburg Bonsèl & Associates een drie jarig hoofdsponsorcontract met HEAD getekend.

Oldenburg Bonsèl & Associates nieuwe hoofdsponsor HEAD

maandag 16 februari 2015

Oldenburg Bonsèl & Associates biedt gespecialiseerde controllers voor de zorg en publieke sector aan. Het bedrijf heeft tot doel om de kwaliteit van business control binnen de publieke sector op een hoger niveau te brengen. Dat doen ze door het in drie jaar opleiden van jonge, WO afgestudeerden tot gespecialiseerde business controllers voor, voornamelijk, de zorgsector.

Om dit te realiseren wordt nadrukkelijk verbinding gezocht met financials uit de sector, waardoor de vereniging HEAD een perfecte partner is. Deze verbinding zal gebruikt worden om de kennis van Oldenburg Bonsèl & Associates beschikbaar te stellen voor de leden van HEAD en om het gesprek aan te gaan over de specifieke behoeften van de sector zodat daar beter op ingespeeld kan worden.

Directeur Boris Bonsèl:

Het unieke aan ons concept is dat wij ons richten op jonge, getalenteerde en hoogopgeleide financials die wij in een drie jarig curriculum opleiden tot  gespecialiseerde business controllers. Voor de vakinhoudelijk kennis werken wij samen met vakdocenten van het NBA en universiteiten. Daarnaast worden de medewerkers gedurende hun werkzaamheden voor klanten intensief begeleid door een van onze ervaren supervisors.  Deze is ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde werk. Door ons scherpe tarief kunnen wij de zorginstelling in deze financieel uitdagende tijd helpen aan uitstekende mensen terwijl wij tegelijkertijd de financials van de toekomst voor de sector opleiden”.

Jonge financials

Samen met de vereniging wil Oldenburg Bonsèl & Associates graag meedenken hoe jonge financials, de HEADs van de toekomst, al binding kunnen krijgen met de vereniging en een inkijk kunnen krijgen in de vraagstukken en uitdagingen waar een HEAD mee te maken heeft. Wij zijn blij met Oldenburg Bonsèl & Associaties als partner en verheugen ons op een productieve samenwerking. Meer informatie over Oldenburg Bonsèl & Associaties vindt u op hun website.

(Op de foto v.l.n.r penningmeester Wiebe Jan Stuursma, voorzitter Ellen Kalkhoven, secretaris Erik de Haan, Johan Oldenburg van Oldenburg Bonsèl & Associates, Hoofd verenigingsbureau Mirjam Flantua en Boris Bonsèl van Oldenburg Bonsèl & Associates)

« terug naar nieuwsoverzicht