Masterclass serie 'de nieuwe  Businesscontroller in de zorg'

Masterclass serie 'de nieuwe Businesscontroller in de zorg'

PLUC! organiseert samen met Dick de Groot en Arie Bijl de masterclass serie: 'de nieuwe Businesscontroller in de zorg'. De masterclasses laten je zien hoe organisaties om kunnen gaan met de ontwikkelingen door 'slim' te worden. Het onderwerp van de 1e masterclass is 'Strategische ontwikkelingen in de zorg en Persoonlijk leiderschap bij Zorgondernemerschap'.

Masterclass serie 'de nieuwe Businesscontroller in de zorg'

vrijdag 27 maart 2015

Het Zorglandschap ondergaat een transformatie en is volop in beweging. Wat betekent dit voor de businesscontroller? Strategische ontwikkelingen worden geschetst en analyses gemaakt. Financieringsstromen veranderen, aanpassingen in bedrijfsvoering en organisatiestructuren, zelfsturende teams, de introductie van nieuwe diensten, samenwerken in de keten, druk op inkomstenbronnen, toenemende concurrentie.

We gaan daarbij verder kijken wat dit voor jou als businesscontroller betekent in jouw persoonlijk leiderschap. Een gerenommeerde zorgbestuurder zal de strategische ontwikkelingen toelichten en zijn visie hierover laten schijnen. Zie meer >>

« terug naar nieuwsoverzicht