Archimedes Advies B.V. nieuwe sponsor HEAD

Archimedes Advies B.V. nieuwe sponsor HEAD

Op vrijdag 10 april jl. heeft Archimedes Advies B.V. een drie jarig sponsorcontract met HEAD getekend.

Archimedes Advies B.V. nieuwe sponsor HEAD

dinsdag 14 april 2015

Archimedes ondersteunt organisaties en bedrijven bij het verbeteren van het bedrijfsresultaat door optimalisatie van processen en reductie van de kosten van bedrijfsvoering in het bijzonder. Archimedes is een jong bedrijf met ervaren mensen die beschikken over een uitgebreid netwerk in diverse sectoren. De consultants van Archimedes hebben ruime ervaring in het optimaliseren van processen en het verlagen van de kosten bij vele grote- en middelgrote organisaties, zowel in de private als in de publieke sector waarbij de nadruk ligt op productie, dienstverlening en zorg.

No Cure No Pay

Belangrijke kenmerken van onze propositie zijn dat wij niet alleen zorgen voor de ontwikkeling van een goed advies, maar ook zorg dragen voor de implementatie van dit advies. Hierbij helpt het dat wij door jarenlange lijnmanagement ervaring ons goed kunnen verplaatsen in de wereld van onze opdrachtgever. Het is onze ervaring dat wij met een integrale aanpak gericht op het analyseren en beïnvloeden van alle kosten bepalende factoren in met name de secundaire bedrijfsprocessen voor onze opdrachtgevers aansprekende resultaten weten te realiseren. Daarom durven wij onze dienstverlening prestatie afhankelijk te maken en in te zetten op basis van “No Cure No Pay”.

Wij zijn blij met Archimedes als partner en verheugen ons op een productieve samenwerking. Meer informatie over Archimedes Advies B.V. vind je op hun website.

(Op de foto v.l.n.r Rogier Smeets van Archimedes, secretaris Erik de Haan, voorzitter Ellen Kalkhoven en Mario Koenraadt van Archimedes)

« terug naar nieuwsoverzicht