2015 editie van 'Finance on a Mission'

2015 editie van 'Finance on a Mission'

Hoe leid je een leider?

Deze vraag is het centrale thema van de 2015 editie van "Finance on a Mission”. Van jou als financieel professional wordt steeds meer verwacht dat je grip hebt op die visionaire, soms koppige leider van een afdeling en/of een organisatie. Het 'spel' om grip te houden is niet altijd even gemakkelijk, maar het is jouw taak de toekomst van de organisatie te borgen.

2015 editie van 'Finance on a Mission'

donderdag 29 oktober 2015

18 november 2015

Op 18 november gaan we daarom in een hoog tempo in op de rol van de financieel professional bij het beïnvloeden van leiders en organisaties. Je krijgt direct gereedschap in handen om vanaf de volgende dag al effectiever te zijn.

Sprekers op "Finance on a Mission" zijn Victor Muller (hoe overtuig je zo'n visionaire, soms koppige leider van Spyker en Saab), Andreas Wismeijer (wat hebben wij met/tegen leiderschap en waarom zeggen we soms niet wat we denken), Elisa de Groot (wie heeft welke rol in de bestuurskamer en hoe helpt deze kennis jou), Sharon Kroes (hoe vergroot je de impact van je woorden) en Pieter Stenfert (hoe ontwikkel je jezelf op een effectieve manier als financieel professional).

Locatie is de inspirerende omgeving van het Spoorwegmuseum en dagvoorzitter is Lars Sørensen

Meer informatie en inschrijven

Speciaal voor leden van HEAD hanteren we een toegangsprijs van € 495,— in plaats van de normale prijs van € 995,—. Deze dag levert je naast inzichten en praktische tips ook – indien gewenst – 7 PE punten op. 

Wil je meer informatie of je direct inschrijven? Dat kan op www.financeonamission.nl

« terug naar nieuwsoverzicht